Chirtoca_JLC_17

Voi obține ca laptele la Chișinău să fie fabricat din lapte, salamul – din carne, iar tomatele să fie tomate (FOTO, VIDEO)

O declarație în acest sens a fost făcută de către candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM,Vasili Chirtoca, în cadrul unei întîlniri cu colectivul Fabricii de lapte JLC de la Chișinău. Vasili Chirtoca le-a prezentat angajaților și administrației combinatului programul său de administrare a municipiului.

„Nu este secret pentru nimeni că eu personal și holdingul DAAC Hermes, condus de mine, susținem și participăm activ la realizarea proiectelor legate de ecologie. Eu și colegii mei din echipa electorală vom continua aceste lucrări și după victoria obținută la alegerile locale din 14 iunie. Este una dintre prioritățile noastre de bază. Și eu voi obține ca laptele la Chișinău să fie fabricat din lapte, salamul – din carne, iar tomatele să fie doar tomate”, a specificat Vasili Chirtoca.

Un alt bloc de chestiuni pentru care au manifestat interes angajații Fabricii sînt prioritățile acordate pe piața internă producătorilor naționali. Și aici ei au primit asigurări ferme că vor beneficia de susținerea din partea noii echipe a Primăriei: „Sincer, nu înțeleg de ce achiziționăm de la producătorii străiniproduse pentru alimentația elevilor. Mie nu-mi place acest lucru. Și sînt convins că situația poate fi schimbată”, a specificat Chirtoca, promițînd că soluționarea acestei probleme va fi inițiată imediat după schimbarea administrației Chișinăului.

La finalul întrevederii Vasili Chirtoca le-a mărturisit angajaților Fabricii că iubește foarte mult Chișinăul și demult vrea să îmbunătățească situația în capitală: „Vreau să-i readuc Chișinăului statutul de „oraș cu umeri albi de piatră”, iar locuitorilor lui – strălucirea bucuriei în ochi”, a spus Vasili Chirtoca.


Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply