fotbal

Liceul „N. Nekrasov” din Strășeni, schimbat după reparație și amenajare (FOTO,VIDEO)

Lucrările de reparație și amenajare a liceului „N.A. Nekrasov” din orașul Strășeni au fost finalizate cu succes. Lucrările au fost realizate cu sprijinul financiar al DAAC Hermes SA în frunte cu Igor Scerbinski, și al Companiei Agrotehcomert, membru al DAAC Hermes Grup SA, condusă de membrul Consiliului Municipal Chișinău, Ghenadie Botnaru, relatează Noi.md.

Directorul acestui liceu, Tatiana David, a recunoscut că școala s-a schimbat semnificativ datorită acestei asistențe și multor alte sponsorizări din partea conducerii DAAC Hermes SA și a președintelui acesteia Vasili Afanasievici Chirtoca personal, care este absolvent al liceului „N.A. Nekrasov” și oferă dragei școli sprijin constant.

„Acum au fost complet renovate terenurile de sport pentru volei și baschet, precum și terenul de fotbal. Pe terenuri au fost instalate plase de volei, panouri noi de baschet, coșuri, pe porțile de fotbal au fost agățate plase. Au fost asfaltate pistele de alergare și o pistă pentru sărituri în lungime. A fost complet restaurat orașul-labirint sportiv cu toate accesoriile – bare transversale, bare orizontale și alte echipamente sportive”, a spus Tatiana David.

Potrivit acesteia, datorită sprijinului constant oferit de această Companie, în anul curent s-au făcut foarte multe lucruri pentru întărirea sănătății copiilor, astfel încît copiii să fie plini de forțe și să facă mai mult sport.

liceul nekrasov_01

„Activitatea de sponsorizare a contribuit la amenajarea teritoriului din jurul școlii, a curții școlii și la realizarea mai multor lucrări. Pînă acum, în cei 63 de ani de funcționare a școlii, acest teritoriu, precum și terenul sportiv nu au fost restaurate niciodată, iar acum au fost efectuate foarte multe lucrări! Și totul a fost făcut foarte calitativ și, cel mai important, în siguranță. Astfel, terenul orășelului de sport a fost acoperit cu pietricele mici, acum copii pot practica sport pe un teren confortabil și sigur” , a spus directoarea liceului rus.

Ea le-a mulțumit șefilor Companiei pentru marele efort depus, pentru sprijin, pentru faptul că niciodată nu au fost indiferenți față de școală și întotdeauna o ajută.

liceul nekrasov_02

„În cei 12 ani a fost efectuat un volum foarte mare de muncă. Datorită asistenței oferite de sponsori am schimbat ferestrele, am amenajat blocuri sanitare moderne în interiorul școlii, înainte WC erau afară. Partenerii noștri au ajutat copiii din familii cu venituri mici să se pregătească pentru noul an școlar, să cumpere rechizite școlare, mărfuri, echipament sportiv pentru școală. Au fost achiziționate diverse mijloace tehnice: TV cu plasmă, calculatoare, laptopuri. S-au făcut foarte multe. Datorită acestui sprijin, am făcut multe în această școală și școala s-a schimbat!”, a spus Tatiana David, mulțumind încă o dată pentru asistență.

Leave a Reply