Chirtoca_transport_public

Transportul public din capitală trebuie să devină gratuit

Transportul public din capitală trebuie să devină gratuit, consideră candidatul PCRM la postul de primar general al Chișinăului, Vasili Chirtoca. Această opinie a fost expusă de el drept răspuns la surprinderea jurnaliștilor portalului informațional Unimedia, provocată de faptul că Chirtoca a numit prețul mai scăzut al unei călătorii cu troleibuzul la Chișinău.

„Într-adevăr foarte demult nu am călătorit cu troleibuzul. Nu ascund acest lucru și nici nu intenționam să-l ascund, a spus Vasili Chirtoca în replica dată portalului informațional. Și într-adevăr consider prețul unei călătorii cu troleibuzul de 2 lei exagerat. Și dacă răspunsul meu a stîrnit un interes atît de mare, pot califica prețul enunțat de mine de 70 de bani drept unul intermediar, deoarece în viitorul apropiat transportul public al capitalei trebuie să devină gratuit. Și troleibuzele, și autobuzele trebuie să fie subvenționate din buget. Sînt convins că după o abordare corectă, gestiune eficientă și blocarea schemelor frauduloase, Chișinăul și chișinăuienii vor putea să-și permită transport public gratuit! Deși în calea spre această perspectivă va fi și un preț intermediar al unei călătorii cu troleibuzul de 70 de bani”.

One Comment

  • KoKs

    Cum sa faci ca sa mearga cu trolebuzul gratis daca niki macar nu stii care e pretul actual la o calatorie cu Torolebuzul

Leave a Reply