Chirtoca_vasili_1

Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, dragi alegători!

Vreau să adresez cuvinte de recunoștință tuturor celor, care au susținut candidatura și programul meu în scrutinul pentru alegerea  Primarului General de Chișinău. Mulțumesc tuturor celor, care au crezut în mine și echipa mea! Declar cu toată responsabilitatea: deși nu am fost ales Primar General, votul Dumneavoastră nu este pierdut! Vreau să mă adresez celor, care  nu au votat pentru echipa noastră:  vă atenționăm, că această echipă dorește sincer să schimbe spre bine starea de lucruri în municipiu. Noi, locuitorii Chișinăului, trebuie să nu ne mai divizăm conform principiului geopolitic, deoarece aceasta ne împiedică să dăm o apreciere critică acțiunilor puterii municipale și permite unor persoane  în frunte cu actualul Primar  să ”pescuiască în ape tulburi”, prezentând drept performanțe notorii  faptele nesemnificative, realizate pe banii  noștri, ai contribuabililor,  adesea – necalitativ, cu depășirea cheltuielilor necesare.  Noi vom face tot posibilul să  curmăm această practică, pentru ca mijloacele municipiului să fie folosite rațional, pentru a pune capăt abuzurilor și corupției, pentru a opri odată și pentru totdeauna distrugerea zonelor verzi și a centrului istoric al capitalei, pentru a apropia maximal de oameni autoritatea publică locală.

Foarte curând eu, împreună cu Natalia Vîsotina și Genadie Botnaru, ne vom începe activitatea în Consiliul Municipal Chișinău. Punct cu punct, eu și echipa mea vom realiza insistent programul prezentat alegătorilor noștri în perioada campaniei electorale, vom munci pentru binele  capitalei și al locuitorilor municipiului.  Despre această activitate noi vom informa permanent locuitorii capitalei prin intermediul mass-media accesibile.

Voi menționa, că  de la 1 august  site-ul www.chirtoca.md va fi modificat și va funcționa ca un site al liderului fracțiunii din consiliul municipal.  Pe acest site noi vom publica cu regularitate toată informația privind activitatea noastră. La fel, vom colabora activ cu reprezentanții mass-media.

Încă odată vă mulțumesc pentru susținere în dorința noastră comună de a readuce capitala la viață !

Vasili Chirtoca

Leave a Reply