SANYO DIGITAL CAMERA

Obiectivul nostru nu este să lichidăm, ci să dezvoltăm (Foto)

Astăzi candidatul PCRM la postul de primar general al Chișinăului, Vasili Chirtoca, a vizitat Piața Centrală împreună cu 20 de membri ai echipei sale.

După cum a relatat Vasili Chirtoca în cadrul unui interviu acordat NOI.md, el se întreba cum trăiesc comercianții de la piață, care sînt prețurile la mărfuri în piață, care este starea sanitară a teritoriului acestei întreprinderi municipale.

Solicitat să răspundă la întrebarea comercianților, Vasili Chirtoca a menționat că despre lichidarea Pieței Centrale nu poate fi nici vorbă, deoarece ea este un obiect important, în care locuitorii municipiului Chișinău au posibilitatea să procure produse alimentare la prețuri mai scăzute, decît în supermarketuri, în care mulți vînzători comercializează produse alimentare naturale, și, în cele din urmă, este locul în care tind să ajungă numeroșii turiști care sosesc la Chișinău.

„Obiectivul nostru nu este să lichidăm, ci să dezvoltăm: să acoperim treptat teritoriul cu acoperiș, să construim veceuri, să creăm condiții pentru păstrarea produselor agricole perisabile, să transferăm în piață vînzătorii care comercializează în străzile adiacente, să asigurăm curățenia și ordinea la piață, să lichidăm sistemul de estorcare a banilor de la comercianți din partea conducerii primăriei”, a specificat candidatul.

Vasili Chirtoca nu a uitat nici despre necesitățile familiei sale, el a procurat de la piață prune uscate, brînza de oi, cîteva feluri de salam de casă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply