Chirtoca_ veterani_(2)_s

Nuriev: Peste două zile avem alegeri locale și noi trebuie să obținem victorie! (FOTO,VIDEO)

Organizația veteranilor din sectorul Botanica a organizat ultima întîlnire neformală înainte de alegerile locale. Persoanele în etate, care au muncit o viață pentru binele țării și societății, așteaptă de la autoritățile locale proiecte sociale.

Veteranii muncii și de război de la Botanica s-au adunat la o întîlnire neformală. „Peste două zile vor avea loc alegeri locale și noi trebuie să repurtăm victorie”, a subliniat în cuvîntul de deschidere președintele Uniunii Veteranilor de la Botanica, Faraman Nuriev. Vorbitorii au explicat că principalele așteptări ale persoanelor în etate din societatea moldovenească sînt legate de realizarea inițiativelor și proiectelor sociale, menite să îmbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor.

În ospeție la veterani au venit deputatul în Parlament Alexandr Bannicov și candidatul PCRM la funcția de primar general al capitalei, Vasili Chirtoca.

În discursul său, Vasili Chirtoca le-a mulțumit celor prezenți pentru munca onestă spre binele societății și a povestit despre mai multe inițiative sociale din programul de administrare a municipiului Chișinău, elaborat de stafful lui electoral. „Nimeni nu va rămîne fără atenție și comunicare. Nu vom aștepta pînă cînd cei care au nevoie de ajutor și susținere se vor adresa după ajutor – vom veni singuri la ei. Vom merge în fiecare casă, apartament, unde sînt oameni care au nevoie de ajutor”, a spus Vasili Chirtoca.

Candidatul la funcția de primar general le-a povestit veteranilor despre inițiativa de a crea în municipiu cîteva sute de companii specializate, care vor face și menține ordinea în cartierele de locuit și se vor ocupa de activități în domeniul social. „Îi vom pune să facă acest lucru pe actualii funcționari ai administrației locale. După atestarea preconizată de noi, aparatul funcționarilor din capitală se va reduce cu circa o treime, iar cei disponibilizați vor fi trimiși să organizeze activități sociale și să conducă lucrările de menținere a curățeniei și ordinii”, a explicat Vasili Chirtoca.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply