Voievod

Mișcările de tineret și asociațiile obștești sînt pentru Vasili Chirtoca (Video)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cîteva mișcări de tineret și asociații obștești din capitală și-au declarat susținerea pentru candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău Vasili Chirtoca.

Mișcarea de Tineret „Voievod”, Organizația „Guvernul Tinerilor din Republica Moldova”, Asociația Obștească „Scutul Moldovenesc” și Fundația „Eco-Dava” se numără printre susținătorii activi ai lui Vasili Chirtoca.

„Vasili Chirtoca din start a vorbit despre proiecte, despre susținerea și finanțarea acestora. Tinerii se confruntă cu lipsa locurilor de muncă, cu lipsa unor locuri de trai normale. Programul domnului Chirtoca prevede susținerea și oferirea locurilor de trai pentru studenți, pentru tineri cu rata dobînzii foarte mică, pe o perioadă foarte mare de timp. Vreau să-i îndemn pe tineri ca la data de 14 iunie să se gîndească și să facă o alegere corectă, deoarece nu mai poate fi tolerată situația de dezastru în capitala noastră” a declarat secretarul general al organizației „Guvernul Tinerilor”.

Președintele fundației „Eco-Dava”, Oleg Sclifos, a afirmat, la rîndul său: „Vasili Chirtoca, nefiind candidat la postul de primar al municipiului, a finanțat multe proiecte ecologice, iar acum, fiind primar, vom realiza împreună un număr mai mare de proiecte de acest gen. Îndemn toate organizațiile nonguvernamentale, tinerii, organizațiile ecologice să-l susțină pe candidatul la funcția de primar general Vasili Chirtoca, deoarece prin acțiuni concrete a susținut ecologia Chișinăului”.

Leave a Reply