Chirtoca_liftservice

Lifturile în Chișinău trebuie produse, instalate și deservite de o companie moldovenească (Video)

Candidatul PCRM la funcția de primar general al capitalei, Vasili Chirtoca, s-a întîlnit cu colectivul companiei „LiftService”.

„Noi tradițional susținem producătorii naționali. Ascensoarele pentru edificiile din capitală trebuie produse, instalate și deservite de o companie moldovenească, cum este «LiftService», de exemplu”, a menționat Vasili Chirtoca.

În discuțiile cu angajații companiei, candidatul la funcția de primar general a relatat despre unele prevederi din programul de administrare a municipiului, elaborat de stafful său electoral. „Noi sîntem adepții unei abordări complexe. Toate problemele orașului sînt împărțite în două categorii de bază: cele care pot fi soluționate rapid cu mijloace disponibile și cele care necesită investiții substanțiale. În problemele ce țin de economie și activitatea administrativ-gospodărească prioritățile vor fi stabilite astfel, încît la bugetul municipiului să fie acumulări permanente. Noi vom reuși acest lucru, pentru că avem experiența mai multor proiecte de succes și știm cu exactitate cum se cîștigă banii”, a subliniat candidatul la funcția de primar general al capitalei.

Alte două aspecte prioritare, potrivit lui Vasili Chirtoca, se referă la dezvoltarea sferei sociale, care să permită atingerea unui înalt nivel de trai pentru toți locuitorii Chișinăului și la restabilirea și menținerea unei stări ecologice favorabile în capitală.

Prezentîndu-i pe candidații la funcția de membru al Consiliului Municipal Chișinău din partea comunității de afaceri, Vasili Chirtoca a menționat că fiecare dintre ei are experiență anume în domeniile prioritare prevăzute în programul de dezvoltare și modernizare a capitalei.

În încheiere, Vasili Chirtoca i-a îndemnat pe cei prezenți să renunțe la angajamentele politice și să se consolideze în jurul ideii restabilirii și perfecționării Chișinăului, care nu are nimic comun cu vectorul politic, ci este cheia pentru un viitor demn pentru fiecare.

Leave a Reply