primaria2

Declarație: Grozavu mai mult de 10 ani, lucrează împotriva locuitorilor Chișinăului

De zece ani, viceprimarul Nistor Grozavu lucrează împotriva Chișinăului și a locuitorilor capitalei.

O declarație în acest sens a fost făcută de consilierul municipal, Vasile Chirtoca, care spune că va susține decizia de demitere a lui Nistor Grozavu și a primarului general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, care urmează să fie examinată astăzi de Consiliul Municipal Chișinău.

”Domnul Grozavu, mai mult de 10 ani lucrează împotriva locuitorilor Chișinăului. Faptul că astăzi în capitală se construiesc clădiri distrugînd mediul ambiant și pentru incomoditatea locuitorilor capitalei, totul se datorează lui Nistor Grozavu. E timpul să eliminăm aceasta problemă în Chișinău. Chirtoacă a fost doar o jucărie în mîinile lui Grozavu. Toate problemele pe care le avem acum vin de la acest viceprimar. Cred ca este foarte important ca CMC să îl demită pe doamnul Grozavu”, a spus Vasile Chirtoca.

Consilierul a menționat că după demiterea lui Dorin Chirtoacă lucrurile au început să meargă mai bine în capitală, însă în același timp acesta spune că, din păcate, în ultima perioadă, Ruslan Codreanu, primarul general interimar al capitalei, face mai mult politică decît rezolvă problemele municipale.

Noi.md

Leave a Reply