Chirtoca_bonuri_15_mai_01

Cea mai bună alianță este aceea pentru Chișinău

Nu pot spune că salut sau nu ieșirea lui Ion Ștefăniță din așa-numita alianță pro-europeană a Consiliului Municipal Chișinău. Nu-mi place să mă bucur de nenorocirea altuia. Îl cunosc pe acest om ca fiind unul dintre puținii oficiali de rang înalt, care protejează insistent, urmărind în mod constat scopul său bine determinat: de a proteja capitala de politica distructivă a primarului liberal și a complicilor lui.

Mi se pare că fiind o persoană foarte decentă, un profesionist adevărat, care-și iubește orașul, domnul Ștefăniță și-a dat seama că votul lui poate fi folosit pentru acele cauze, împotriva cărora el luptă de mai mulți ani. El nu a vrut să participe la distrugerea în continuare a aspectului istoric al Chișinăului.

Eu cred că domnul Ștefăniță vrea să voteze pentru dezvoltare, și nu pentru distrugere și cred că poziția lui în mai multe probleme va coincide cu poziția fracțiunii noastre. Nu voi fi surprins, dacă exemplul lui Ion Ștefăniță îl vor urma și alți consilieri ai PPE, căci și această fracțiune este formată din, cred, oameni cu carte, care realizează repede ce rol le-a fost pregătit în această alianță.

În spatele cuvintelor goale și a demagogiei, ei vor fi nevoiți să promoveze interesele businessului liberalilor, cel al construcțiilor, piețelor și chioșcurilor, care, în majoritatea cazurilor, nu coincide cu interesele capitalei și ale locuitorilor Chișinăului. Cea mai bună alianță este aceea pentru Chișinău și sînt convins că numai o astfel de alianță are perspectivă în cadrul Consiliului Municipal.

Leave a Reply