15.05.15 Filarmonica_24

Chirtoca s-a consultat cu activul (Foto, Video)

Angajații companiilor holdingului „DAAC Hermes” și activiștii PCRM au participat la întîlnirea cu candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Comuniștilor, Vasili Chirtoca. În cadrul întrevederii, care a avut loc joi seara, la Filarmonica Națională, părțile au făcut un schimb de opinii, după care a urmat un concert.

Vasili Chirtoca și alegătorii săi s-au consultat privind partea de bază a platformei electorale a candidatului și staffului acestuia. Programul a fost prezentat de Vasili Chirtoca, care a fost susținut de reprezentanții PCRM Violeta Ivanov și Eduard Mușuc.

Vasili Chirtoca a menționat că cei adunați la Filarmonie sînt cei mai activi angajați ai holdingului „DAAC Hermes” și adepți ai PCRM, cu care el a considerat că este necesar de consultat pe marginea principalelor prevederi din programul său electoral.

Discuțiile au avut loc într-o manieră constructivă, fără prea multe emoții și contradicții. Vasili Chirtoca a relatat despre planurile de dezvoltare a infrastructurii în transport și descărcarea drumurilor din oraș, despre crearea în urbă a unei companii mari de ipotecă care să ofere tinerilor specialiști credite pe o perioadă de pînă la 25 de ani cu o rată a dobînzii joase, despre perfecționarea sistemului de colectare, evacuare, sortare și reciclare a deșeurilor din oraș, despre atragerea turiștilor și completarea bugetului municipal din contul investițiilor pe termen lung.

Una din întrebările puse de activiști a fost neașteptată pentru Vasili Chirtoca și l-a pus pe gînduri. „Cum intenționați să contracarați încercările de a injectare a buletinelor de vot la alegeri, care au fost întreprinse de nenumărate ori în lupta electorală de o parte din forțele politice din Moldova la alegerile precedente”, l-au întrebat activiștii pe candidat. După cîteva secunde Vasili Chirtoca a răspuns că această problemă a fost trecută cu vederea: „Sincer vorbind, nu ne-am gîndit la aceasta, iar problema chiar este importantă”, a subliniat Vasili Chirtoca. Mulțumindu-le pentru abordarea acestei probleme, Vasili Chirtoca a spus că va fi convocată o ședință specială a staffului pentru a identifica o soluție eficientă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply