Chirtoca_Unimedia

Eu văd posibilități ca țara noastră să se dezvolte foarte rapid (Video)

«Cea mai mare problemă a Republicii Moldova este că pleacă societatea din țară și, în primul rînd, tineretul. Totuși eu văd posibilități ca Republica Moldova, în puțini ani, să se dezvolte foarte rapid. Avem un potențial omenesc și de businessmeni foarte bun, care iubesc țara aceasta», afirmă șeful fracțiunii comuniștilor și celor fără de partid din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vasili Chirtoca.

Consilierul a vorbit într-un interviu acordat portalului „Unimedia”, despre cele mai stringente probleme ale capitalei, costul incompetenței lui Dorin Chirtoacă, dar și despre importanța dezvoltării Republicii Moldova în calitate de stat suveran și independent.

Referindu-se la statul vecin România și așa-zisele tendințe de «Unire», Vasili Chirtoca a menționat că: «Da, noi sîntem frați, eu îi stimez pe frații noștri români. Avem vecini care și-au format națiunea în baza culturii și limbii moldovenești. Elita principală a României este consolidată pe ideile principale. Nouă însă ne lipsește o idee națională și o putere consolidată, ceea ce este foarte important. Noi trebuie să fim o țară suverană și independentă, în baza aceasta să ne dezvoltăm », a explicat Vasili Chirtoca.

Leave a Reply