vasili-chirtoca-in-studioul-unimedia

Chișinăul este a doua mea casă și nu pot rămîne indiferent față de distrugerea lui (Video)

Cea mai gravă problemă a Chișinăului este lipsa de profesionalism a echipei primarului general, afirmă șeful fracțiunii comuniștilor și celor fără de partid din cadrul Consiliului municipal Chișinău, Vasili Chirtoca.

Consilierul a vorbit astăzi, într-un interviu acordat portalului „Unimedia”, despre cele mai stringente probleme ale capitalei, dar și despre costul incompetenței lui Dorin Chirtoacă.

„Curios este faptul că actualul primar niciodată nu a cîștigat alegerile în orașul Chișinău, poate de aceea și se ocupă așa de prost cu treburile orașului, nu-l iubește, ci îl distruge. Asta se poate vedea oriunde. Nu poți iubi un oraș și să permiți să fie distrus în așa hal. Aici e problema lipsei de profesionalism a primarului și echipei sale. Chișinăul este ca a doua casă a mea, aici sînt copiii mei, nepoții mei, îmi place sa primesc oaspeți aici. Primarul ales trebuie sa slujească cetățenilor, iar dacă distruge casa mea, nu pot sa mă uit indiferent la acest lucru”, a explicat Vasili Chirtoca.

Potrivit lui Chirtoca, neînțelegerile dintre CMC și primarul general constituie o altă problemă ce împiedică soluționarea problemelor curente și dezvoltarea orașului. „Este foarte greu de rezolvat problemele orașului atunci cînd primarul și consilierii nu găsesc limbaj comun”, a spus Vasili Chirtoca.

Liderul fracțiunii comuniștilor și celor fără de partid a precizat că nu este interesat în dezvoltarea unei cariere politice, ci își dorește să contribuie la soluționarea problemelor orașului.


Leave a Reply