Chirtoca_terenuri sportive_27

5 terenuri sportive noi vor apărea, în această vară, în capitală (FOTO)

Lucrările de renovare a 5 terenuri sportive, din cadrul Programului municipal, sînt pe ultima sută de metri de dare în exploatare.

Potrivit resposabililor din cadrul primăriei, copii din mai multe sectoare ale capitalei vor putea practica sportul mai ușor datorită terenurilor sportive care vor apărea în curtea blocurilor lor de locuit. Astfel, adresele unde vor apărea aceste terene sportive sînt:
– Str. Academiei 9/2;
– Str. Cuza Vodă, 45;
– Str. Miron Costin, 10;
– Str. Mircea cel Bătrîn, 22/1;
– Str. Mircea cel Bătrîn, 58.

Programul municipal privind amenajarea terenurilor sportive în curțile blocurilor de locuit din municipiul Chișinău repșrezintă o inițiativă a consilierului municipal Vasile Chirtoca. Aceasta a fost sprijinită de către Consiliul municipal Chișinău și Primăria municipiului Chișinău, iar pentru amenajarea terenului au fost alocate 5 milioane de lei.

Pînă în prezent au fost terminate lucrările de amenajare a două terenuri sportive. Potrivit lui Vasile Efros, șef al secției proiecte de la Direcția locativ-comunală a capitalei, lucrările la celelalte trei terenuri sportive se vor încheia la sfîrșitul lunii iunie, începutul lunii iulie.
Terenurile sportive vor fi publice, fiind destinate pentru practicarea sportului de către minori.

Noi.md

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply