chirtocav

Vasile Chirtoca: „Taxi-Service este gata de orice verificare”

Consilierul municipal al capitalei, președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare, președintele companiei Daac-Hermes, Vasile Chirtoca, i-a propus primarului capitalei, Ion Ceban, să creeze o comisie care să examineze situația cu privire la privatizarea terenului care aparține Taxi-Service SA, al cărui acționar majoritar este holdingul DAAC-Hermes.
O astfel de necesitate a apărut pentru a pune capăt acestei probleme o dată și pentru totdeauna și pentru a opri declarațiile false și atacurile din partea reprezentanților partidului Șor.

Cu propunerea de creare a unei astfel de comisii Vasile Chirtoca a venit în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Municipal, după ce reprezentanții Partidului Șor au încercat să includă pe ordinea de zi a ședinței audieri cu privire la privatizarea terenurilor deținute de Taxi-Service SA. Majoritatea consilierilor municipali nu au susținut această inițiativă – pentru aceasta au votat doar 14 consilieri municipali.

„Vin cu o propunere cu privire la această problemă care este mereu înaintată pe ordinea de zi (se pare că el nu poate fără asta, probabil, în acest caz are o lipsă de hormonilor în sînge). Vă propun, dle Ion Ceban, să creați o comisie și să o trimiteți la această întreprindere. O întreprindere în care primăria nu are un pachet de control și nu este obligată să o primească, dar ei voi ruga și ea va fi primită. Comisia să verifice totul și să-și prezinte concluzia”, a subliniat Vasile Chirtoca.

Anterior, Vasile Chirtoca a menționat că acuzațiile împotriva sa venite din partea „celui mai cinstit” partid „Șor” nu sînt altceva decît o răzbunare pentru faptul că nu li s-a permis să construiască un bloc de apartamente în parcul La Izvor și să obțină un teren pentru construcție lîngă Circ.

Leave a Reply