IMG_5512

Vasile Chirtoca nu înțelege de ce minte Vitalii Voznoi? (FOTO)

Consilierul municipal, cunoscut om de afaceri, președinte al companiei DAAC Hermes, Vasile Chirtoca, pe pagina sa de socializare a răspuns activistului civic Vitalii Voznoi, spunînd că este o minciună informația distribuită anterior de acesta precum că Vasile Chirtoca intenționează să construiască un alt salon auto în Chișinău și pentru aceasta vrea să taie o mulțime de copaci, transmite Noi.md.

Vasile Chirtoca a menționat că, este evident faptul că „prietenul” său de pe FB, Vitalii Voznoi, a publicat această postare pe pagina sa socială după ce, în procesul „activității sale civice”, a primit informația despre adresarea noastră la Întreprinderea Municipală „Spații Verzi” din data de 23 iulie 2019, cu o solicitare de curățare a crengilor uscate de pe cîțiva copaci, inclusiv de pe un copac care se află lîngă salonul auto Jaguar – Land Rover.

Vasile Chirtoca a prezentat copia acestei adresări și fotografia cu copacul care ar trebui curățat de crengile uscate…

Președintele DAAC Hermes a postat și o fotografie cu salonul auto Jaguar – LAND Rover din sectorul Sculeni, care a fost construit și dat în exploatare în vara anului 2018.

”Ne-am străduit să amenajăm frumos, să păstrăm complet plantele existente și să sădim altele noi. În următorii ani, DAAC Hermes nu intenționează să construiască alte saloane auto. Vitalii Voznoi, care este mereu prezent la ședințele Consiliului municipal, cunoaște foarte bine poziția mea cu privire la inadmisibilitatea reducerii spațiilor verzi în Chișinău, precum și cîteva decizii ale Consiliului municipal, cu privire la această problemă, care au fost luate la inițiativa mea. De ce acest activist civic distribuie minciuni? Aveți o comandă, Vitalii? De la cine? În perioada alegerilor mereu lucrați pentru cineva (evident, sînteți un activist profesionist). Pentru cine lucrați de această dată?”, a întrebat Vasile Chirtoca.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply