Chirtoca_ZOO_54
23.05.2015 Comments are off

Tigri și lei pentru victorie la alegeri (Foto, Video)

Tigri și lei i-au promis, în glumă, angajații Grădinii Zoologice din Chișinău candidatului PCRM la funcția de primar general al capitalei, Vasili Chirtoca, la o întîlnire din cadrul campaniei electorale. Angajații Grădinii Zoologice consideră că animalele de pradă îl vor ajuta pe Chirtoca să-și depășească concurenții electorali eficient și rapid

Vasili Chirtoca a vorbit cu personalul Grădinii Zoologice despre cele mai importante probleme care vor fi soluționate imediat după ce el și colegii lui vor prelua conducerea municipiului. Candidatul pentru postul de primar general a explicat că în management el preferă o abordare complexă, astfel, toate problemele municipale au fost împărțite, în prealabil, în două categorii: cele ce pot fi rezolvate operativ și cele care necesită investiții semnificative.

Vasile Chirtoca a menționat că știe exact unde să găsească finanțare pentru realizarea proiectelor din categoria a doua: „Instituțiile globale de creditare în mod prioritar acordă capitalelor credite pe termen lung, cu rate ale dobînzii scăzute pentru dezvoltarea urbană și a infrastructurii”, a spus candidatul.

Un alt set de întrebări adresate candidatului de către angajații Grădinii Zoologice s-a referit la restabilirea ordinii pe străzi: „Vă asigur că a doua zi după alegeri, vom începe a curăți străzile orașului. Și aceasta înseamnă interzicerea construcțiilor neautorizate și curățarea străzilor de publicitatea excesivă și comercianți, reducerea traficului pe autostrăzi și banala evacuare a gunoiului”, a promis Chirtoca.

În plus, candidatul intenționează să acorde în mod prioritar sprijin întreprinderilor naționale din capitală care prestează servicii de agrement și pot atrage turiști. „Desigur, mă refer și la Grădina Zoologică. Veneam aici cu cei doi fii, iar acum îi aduc pe nepoții mei. Știu că actuala guvernare nu vă acordă prea mare atenție sau finanțe, dar, odată cu venirea noastră la Primărie, această situație se va schimba în bine”, a accentuat Vasili Chirtoca.

Această prezentare necesită JavaScript.