Chirtoca_EXDRUPO_06

Prioritatea trebuie să fie acordată producătorilor autohtoni (Foto, Video)

Prioritatea la selectarea antreprenorilor pentru construcția, reparația și extinderea infrastructurii rutiere trebuie să fie acordată întreprinderilor naționale, a declarat Vasili Chirtoca, candidatul PCRM la postul de primar general al Chișinăului, în timpul unei întîlniri cu angajații și administrația întreprinderii municipale Exdrupo. Constructorii de drumuri s-au familiarizat cu programul de gestiune a capitalei propus electoratului de Vasili Chirtoca.

Întîlnirea cu angajații Exdrupo a avut loc marți, 19 mai, dimineața devreme. Vasili Chirtoca nu și-a schimbat regula de a comunica cu alegători – angajații întreprinderilor municipale pînă la începutul schimbului de lucru. La întîlnirea cu candidatul s-au adunat circa două sute de angajați. Oaspetele a fost întîmpinat de directorul Exdrupo Efim Cheptănari.

„În ultimii opt ani problemele capitalei practic nu au fost soluționate, a menționat Chirtoca în discuția cu angajații Exdrupo. Eu și echipa mea propunem o schemă exactă pentru soluționarea în complex a tuturor problemelor municipiului. Avem oameni care vor putea să se ocupe cu dezvoltarea și extinderea gospodăriei orășenești și programele sociale, ne-a rămas doar să îi organizăm. Iar eu știu sigur unde pot fi găsite mijloacele financiare necesare în acest sens. Toate organizațiile Europei acordă în mod prioritar credite pe termen lung cu o dobîndă avantajoasă pentru dezvoltarea infrastructurii capitalelor. Și Chișinăul nu va fi o excepție”, a specificat Vasili Chirtoca.

Vasili Chirtoca i-a asigurat pe cei prezenți că principalul scop al său în postul de primar general al Chișinăului va fi transformarea capitalei Moldovei într-un oraș european, cu care se vor mîndri locuitorii: „Vom face totul pentru ca tineretul să se convingă că în Patrie sînt perspective pentru viață, muncă și crearea familiei”, a promis Chirtoca.

Reamintim că întreprinderea municipală Exdrupo este unul dintre cei mai mari operatori de lucrări rutiere și construcție a podurilor din municipiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply