Chirtoca_uzina_asfalt_18_s

Chirtoca consideră că la construcția drumurilor prioritate trebuie să li se acorde producătorilor naționali

Vasili Chirtoca, candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM, și-a prezentat programul în fața angajaților Întreprinderii Dromas Cons SRL. Potrivit tradiției stabilite de Vasili Chirtoca, întîlnirea a avut loc la 15 mai, dimineața devreme, pînă la începerea turei de lucru.

La întîlnirea cu candidatul la postul de primar general al Chișinăului au participat circa o sută de angajați și administratori ai Companiei. Întreprinderea Dromas Cons SRL este unul dintre lideri în producerea betonului asfaltic și executarea lucrărilor rutiere de pe piața națională.

Vasili Chirtoca a prezentat programul echipei sale și le-a povestit lucrătorilor despre prioritățile selectate în gestiunea capitalei. El a specificat că echipa lui propune să pună principalele accente în gestiunea Chișinăului asupra dezvoltării infrastructurii, inclusiv a celei de transport, extinderii rețelei de autostrăzi  și nodurilor de transport, protecției mediului capitalei și asigurării unui nivel de trai demn pentru toți locuitorii Chișinăului.

Întrebările care i-au interesat pe ascultători țineau direct de sfera de activitate a acestora. Ei s-au interesat dacă se va acorda prioritate producătorilor naționali la alegerea antreprenorilor pentru executarea lucrărilor rutiere. Vasili Chirtoca a asigurat că anume această abordare face parte din cele prioritare.

Muncitorii care au luat cuvîntul au menționat că, la fel ca și majoritatea cetățenilor țării, ei nu au încredere în politicieni și au obosit de vorbe goale și promisiuni deșarte. În răspuns, Vasili Chirtoca a menționat că înțelege problema, însă cele spuse nu se referă și la el. Candidatul a specificat că nu se consideră politician, s-a obișnuit să-și țină cuvîntul și niciodată nu renunță la el, accentuînd că nu în zadar merge la alegeri cu sloganul „De la vorbe la fapte”.

Directorul Companiei Dromas Cons SRL, Piotr Dacin, i-a mulțumit lui Vasili Chirtoca pentru vizită și a organizat o excursie improvizată prin întreprindere.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply