vasil_itogi

Vom colabora cu toate fracțiunile din CMC (VIDEO)

În urma primei ședințe a Consiliului Municipal Chișinău, președintele fracțiunii comuniștilor și apartinicilor, Vasili Chirtoca, a declarat pentru NOI.md că în cadrul ședinței nu s-a reușit să se ia nicio decizie importantă și că fracțiunea sa va continua realizarea obiectivului propus în cadrul campaniei electorale – de a contribui plenar la prosperarea municipiului.

„Nu s-a hotărît nimic astăzi! Sarcina noastră este ca în cel mai scurt timp posibil să formăm organele de lucru ale CMC: este vorba de comisii, componența fondurilor existente la Primărie – acestea trebuie împărțite corect. Noi am tins în această primă ședință să formăm aceste comisii. Din păcate, nu ne-a reușit, însă sperăm ca primarul general să-și țină promisiunea și pe 3 septembrie să aibă loc o nouă ședință a CMC”, a afirmat Vasili Chirtoca, subliniind că misiunea fracțiunii sale este „de a ajuta la formarea ordinei de zi, astfel încît să fie incluse cele mai importante subiecte referitoare la dezvoltarea municipiului”, inclusiv cele despre care a vorbit în campania electorală.

Consilierul din partea PCRM a spus că fracțiunea pe care o conduce va colabora cu celelalte fracțiuni ale CMC pentru soluționarea problemelor orașului și locuitorilor acestuia.

„Vom colabora cu toți. Consiliul Municipal trebuie să soluționeze probleme gospodărești, sociale, ecologice și multe altele, numai nu politice. Mi se pare straniu momentul în care se încearcă formarea unei majorități în baza principiului politic. Din această cauză, fracțiunea noastră va lua parte la soluționarea tuturor problemelor care apar, exclusiv în folosul orașului și locuitorilor, fără vreo nuanță politică”, a promis Chirtoca.

Leave a Reply