Chirtoca_press_club_ (5)

Vasili Chirtoca intenționează să construiască Las-Vegasul moldovenesc (FOTO)

Despre planurile sale referitoare la jocurile de noroc a relatat candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM, Vasili Chirtoca, în cadrul ședinței Clubului de presă „Rezonanța socială” miercuri, 10 iunie. În suburbia orașului va fi construit un complex de divertisment, în care se vor muta toate jocurile de noroc din capitală.

„Trebuie să găsim la vreo 20 de kilometri de Chișinău o rîpă nefolosită, în care Primăria să construiască Las-Vegasul moldovenesc”, a spus Vasili Chirtoca, solicitat să-și dezvăluie planurile referitoare la localurile cu jocuri de noroc. Chirtoca a specificat că interzicerea totală a jocurilor de noroc este neavantajoasă, deoarece acestea atrag turiștii, iar trasarea noilor itinerare turistice prin Moldova este unul dintre obiectivele strategice ale echipei conduse de el.

În afară de aceasta, după ce va cîștiga alegerile din 14 iunie, echipa lui Chirtoca se va ocupa cu atragerea în țară a uneia sau cîtorva rețele hoteliere internaționale. În paralel vor fi efectuate investigații și amenajarea Chișinăului subteran în vederea creării locurilor de atracție.

„Chișinăul subteran este un spațiu enorm, ascuns de noi, care își așteaptă cercetătorii și întreprinzătorii. Sub oraș sînt ascunse subsoluri armenești, evreiești, rusești, sovietice și altele. Sînt spații, depozite de vinuri și de mărfuri, infrastructura specială și industrială, a relatat Chirtoca. Și aici pot fi organizate orice activități – de la restaurante pînă la hoteluri confortabile, care vor atrage turiștii străini prin locul de amplasare neobișnuit”, a specificat candidatul la postul de primar general al Chișinăului din partea PCRM, Vasili Chirtoca, menționînd că în Primăria municipiului va fi creat un departament special responsabil pentru dezvoltarea ramurii turistice.

Această prezentare necesită JavaScript.

One Comment

  • Вячеслав Кучурка

    А вот это интересно, я знаю в Кишинёве несколько замурованных входов в подземелья.

Leave a Reply