Chirtoca_Voievod_16_s

Sportivii moldoveni și-au exprimat susținerea pentru Vasili Chirtoca la alegeri (Foto)

Sportivii de performanță din Republica Moldova îndeamnă locuitorii capitalei să-și dea votul pentru candidatul PCRM, Vasili Chirtoca, în cadrul scrutinului de duminică, 14 iunie. Reprezentanții cluburilor de sport au semnat o scrisoare în care își exprimă deplina susținere pentru Vasili Chirtoca în aceste alegeri.

Sportivii se arată convinși că Chișinăul are nevoie de un administrator puternic, așa cum este candidatul PCRM. „Vasile Chirtoca este omul cuvintelor și al faptelor, un adevărat luptător capabil să se apere pe sine și pe cei din jur.” În activitatea sa profesională, economică, Vasili Chirtoca a obținut performanțe deosebite și s-a impus ca un administrator puternic, care întotdeauna obține rezultatul scontat. Avem certitudinea că anume așa trebuie să fie un veritabil primar al capitalei. Anume de un astfel de primar are nevoie Chișinăul. Sîntem siguri că el nu ne va dezamăgi”, se arată în adresare.

Totodată, reprezentanții cluburilor sportive au apreciat înalt contribuția lui Vasili Chirtoca în promovarea sportului și a modului de viață sănătos. „Nu este un secret că sportul moldovenesc se află într-o stare grea și, adesea, doar eforturile unor entuziaști, care nu sînt indiferenți față de modul de viață sănătos, îi permit să se mențină la suprafață și să obțină anumite succese. Un astfel de om este Vasili Chirtoca – maestru în sport al URSS la box, președintele Federației de Box, care prin grijă și atitudine personală a ajutat mulți sportivi, cluburi și asociații să practice sportul preferat, să progreseze și să obțină victorii”, se mai arată în adresare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply