Pascaru

Nicolae Pascaru: Trebuie să ne implicăm mai mult în alegeri (Video)

Președintele Mișcării de Tineret „Voievod” a venit astăzi cu un mesaj mai deosebit pentru locuitorii capitalei. Nicolae Pascaru s-a arătat indignat de faptul că lumea își dă votul pentru oligarhi, iar la final se plîng de rezultatul obținut.

„Această campanie electorală a fost una mai liniștită și asta din cauză că oamenii sînt preocupați de problemele personale, mai ales în ultima perioadă, cînd observăm în sectorul politic numai dezamăgiri, probleme, furturi în proporții deosebit de mari. La un moment dat, societatea nu se implică, devine mai pasivă. De fapt aceasta este marea noastră problemă, deoarece în orice moment, noi trebuie să ne implicăm mai mult în alegeri. Alegem o dată la patru ani, iar apoi ne plîngem pe cine am ales. Atunci cînd poporul trebuie să-și facă alegerea, îi votează tot pe bandiți”, a spus Nicolae Pascaru.

El susține că cetățenii nu ar trebui să se plîngă pentru alegerea făcută, deoarece de fiecare dată cînd au loc alegerile în țara noastră, poporul mereu „merge pe mîna bandiților, iar pe final rămîne cu probleme, drumuri rele, aeroport luat și miliard furat”.

„Ar fi foarte bine ca activiștii să se implice și să spună lucrurilor pe nume”, a punctat președintele mișcării „Voievod”.

„Avem nevoie de profesioniști, de oameni care cunosc problema orașului Chișinău. Vasili Chirtoca, de fapt, a proiectat acest oraș, cunoaște fiecare ungher, fiecare stradă. Avem încredere în dumnealui și credem că va transforma Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană. Îndemn moldovenii să fie foarte atenți atunci cînd își vor face alegerea”, a afirmat Nicolae Pascaru.

Acestea și alte declarații au fost făcute de el alături de Mișcarea de Tineret „Voievod”, Organizația „Guvernul Tinerilor din Republica Moldova”, Asociația obștească „Scutul Moldovenesc” și Fundația „Eco-Dava” în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi.


Foto

Video