Chirtoca_alegeri_ (14)

Chișinăul are nevoie de o administrație care să nu dezbine societatea (FOTO, VIDEO)

Candidatul PCRM la funcția de primar general al capitalei, Vasili Chirtoca, s-a prezentat astăzi la secția de vot, alături de soția sa. Acesta și-a exprimat speranța că în urma scrutinului de astăzi va începe o nouă fază de dezvoltare în istoria Chișinăului.

„Am votat pentru ca să înceapă istoria municipiului Chișinău o fază nouă de dezvoltare La conducere e nevoie de oameni care să nu dezbine populația și să de ocupe de gospodărirea și dezvoltarea orașului, de oameni care să-i unească pe toți chișinăuienii în jurul unui scop comun de salvare a orașului. Am venit la vot cu soția, așa cum fac tot timpul”, a precizat Chirtoca pentru presă.

Acesta a mai declarat că își dorește un oraș curat, frumos și bine amenajat, în care locuitorii capitalei să fie fericiți. „Cum a spus Dostoievski frumusețea salvează lumea, această frază are un sens foarte profund și înțelegem bine lucrul acesta. Trebuie să atragem o mare atenție problemelor sociale, să formăm structuri responsabile care să poată acorda ajutor oamenilor. Văd orașul nostru ca un oraș unde locuiesc mulți optimiști, pentru că optimismul stă la baza dezvoltării”, a punctat Chirtoca.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply