Chirtoca_sala_cu_orga_ (24)

Chirtoca i-a prezentat pe candidații la postul de consilier municipal proveniți din mediul de afaceri (FOTO,VIDEO)

În cadrul unei întîlniri de lucru cu activul, susținută la Sala cu Orgă a capitalei, candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM, Vasili Chirtoca, i-a prezentat pe membrii echipei sale proveniți din mediul de afaceri. Discuția cu activiștii a continuat cu dezbaterea unui șir de proiecte economice orientate spre majorarea bugetului municipiului.

„Discutînd cu liderul PCRM, Vladimir Voronin, chestiunea consimțămîntului meu de a candida la postul de primar general al Chișinăului din partea Partidului Comuniștilor, noi am convenit, iar conducerea Partidului a fost de acord ca lista candidaților la funcția de consilier municipal să-i includă pe cei mai buni reprezentanți ai Partidului Comuniștilor și mediului de afaceri din țara noastră”, a menționat Vasili Chirtoca. Și iată că sîmbătă a fost aprobată lista finală a reprezentanților mediului de afaceri incluși în lista candidaților la funcția de consilier municipal în echipa noastră. Eu vi-i prezint pe candidații noștri. Aceștia sînt: Ghenadie Botnaru, vicepreședintele DAAC Hermes Group, Vlad Chircu, vicedirectorul general al companiei DAAC Eco Plant, Alexandr Panov, vicedirectorul general al companiei Kentford. El a fost pe vremuri directorul Institutului Unional de Proiectări din Chișinău, are experiență mare în urbanistică. Andrei Elistratov, directorul general al Companiei ArtMarket. Oleg Reuleț, directorul general al Companiei Agromașina. La desert i-am lăsat pe doi de Pavel: Pavel Guțu, vicedirector al Companiei Auto Mall, și Pavel Melnic, director de marketing al Companiei Viorica”, a spus Vasili Chirtoca.

El a specificat că echipa unită a PCRM nu este altceva decît un aliaj de experiență, tineret și dorința de a schimba ceva, avînd la temelie cunoștințele și profesionalismul. Vasili Chirtoca și-a exprimat încrederea că echipa condusă de el are șanse mari să cîștige alegerile din 14 iunie și în orice caz va contribui semnificativ la restabilirea și dezvoltarea Chișinăului.
De asemenea, în cadrul ședinței s-au discutat proiectele și principalele direcții ale activității economice a noilor autorități ale capitalei pentru majorarea bugetului municipal.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Leave a Reply