Chirtoca_Cricova_ (22)

Chirtoca a propus construirea unui complex hotelier subteran la Cricova (Foto)

Candidatul la postul de primar general al capitalei din partea PCRM, Vasili Chirtoca, s-a întîlnit cu locuitorii orașului Cricova.

„Cricova este un exemplu de localitate suburbană care se păstrează într-o ordine exemplară. Unul dintre principalele itinerare turistice ale Moldovei trece prin această localitate și ea a devenit un fel de carte de vizită pentru țara noastră. Și aici este meritul enorm al fiecărui locuitor”, a menționat candidatul la postul de primar general.

Vasili Chirtoca a împărtășit publicului planul de extindere a complexului turistic din subsolurile din Cricova: „Avem 200 km de subsoluri sub Cricova, dar se folosește doar a zecea parte a acestui complex grandios, care este unic în lume”, a spus candidatul la postul de primar general. Vasili Chirtoca a sugerat inițierea perfecționării infrastructurii turistice din Cricova prin construcția unui complex hotelier subteran, al cărui specific va contribui la creșterea fluxului de turiști.

Referindu-se la bazele programului de gestiune a municipiului elaborat de stafful său electoral, Vasili Chirtoca a menționat că toate problemele ce țin de economia, gospodăria urbană, sfera socială și ecologia vor fi soluționate în complex și în baza calculelor științifice. „Va trebui să acționăm foarte rapid, realizînd majoritatea reformelor în trei-patru ani, de aceea principalul obiectiv propus de noi este stoparea exodului cetățenilor noștri în străinătate. Timp de cîțiva ani vom face tot posibilul, bazîndu-ne pe puterile și mijloacele noastre, precum și vom lansa proiectele care necesită investiții mari. Principalul este că oamenii vor vedea că la amenajarea Chișinăului se muncește activ”, a specificat Vasili Chirtoca.

În finalul discursului Vasili Chirtoca i-a chemat pe cetățenii orașului Cricova să-și unească eforturile pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului Chișinău, în pofida propriilor preferințe politice.

Seara locuitorii orașului Cricova au avut o surpriză plăcută – un concert. Pe scenă au evoluat formația „Sonora” și celebrul vocalist Andrei Petric.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply