Chirtoca_liceul_Puskin_11_s

A venit timpul să înălţăm în cinstea profesorilor din Moldova monumentul „Entuziaștilor pedagogiei” (FOTO, VIDEO)

Discutînd cu colectivul pedagogic al Liceului Teoretic „A. Pușkin” de la Chișinău, candidatul la postul de primar general al municipiului Chișinău din partea PCRM Vasili Chirtoca a promis să obțină majorarea salariilor pentru pedagogii și medicii.

„Demult mi-am pus scopul să obțin ca pedagogii și medicii să devină cei mai plătiți funcționari publici – a spus Chirtoca. – Este evident că de copiii noștri trebuie să se ocupe cei mai buni”, a specificat el.

Prezentînd bazele programului său de gestiune a municipiului, Vasili Chirtoca a discutat cu pedagogii ordinea de soluționare a celor mai importante probleme orășenești: stoparea exodului tinerilor specialiști în străinătate, ameliorarea situației ecologice, dezvoltarea infrastructurii transportului, restabilirea spațiilor verzi.

„Știm exact ce și cum trebuie de făcut. Și vom fi nevoiți să muncim asupra realizării proiectelor foarte intens. Tineretul nu poate aștepta. Și dacă ne dorim ca tinerii specialiști să rămînă cu noi – să-și facă carieră, să trăiască și să crească copiii în Patrie, trebuie să ne unim eforturile”, a specificat Vasili Chirtoca.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply