chirtoca_conferinta_noi_md

A venit timpul ca la guvernare să vină profesioniști adevărați (Video)

Candidatul PCRM la funcția de primar al capitalei, Vasili Chirtoca, afirmă că are un plan bine pus la punct pentru a stopa degradarea municipiului Chișinău. Printre prioritățile enumerate de omul de afaceri se numără dezvoltarea serviciului de transport public, protecția și restabilirea spațiilor verzi, stoparea construcțiilor ilegale și crearea pistelor pentru bicicliști.

Potrivit lui Vasili Chirtoca, percepția unor locuitori ai capitalei că probleme lor pot fi soluționate doar prin votul geopolitc este eronată. „Oamenii au fost divizați în două tabere și cred că își pot soluționa problemele doar în baza alegerii geopolitice. Ei așteaptă să vină un nene bun de la Bruxelles, București sau Moscova pentru a rezolva problemele Chișinăului, dar există și o categorie de oameni activi care generează idei, participă la dezbateri și cărora le pasă de soarta țării. Anume cu acești oameni vrem să schimbăm ceva. A venit timpul ca la putere să vină un grup de profesioniști adevărați, care își iubesc orașul”, a precizat astăzi Chirtoca.

Omul de afaceri afirmă că pentru orice aspirant la funcția de primar al capitalei trebuie să vorbească faptele, și nu promisiunile, așa cum se întîmplă în cazul unor politicieni. În ultimii ani, spune Vasile Chirtoca, companiile sale au fost implicate într-o serie de acțiuni de binefacere și au finanțat zeci de proiecte sociale, culturale și ecologice.

„Noi ne-am asumat deja angajamente în fața populației. Cu mult timp în urmă, nimeni nu ne-a obligat, dar deja de 22 de ani, conducem Federația de Box, adunăm tineri din stradă și îi transformăm în sportivi, îi direcționăm pe calea cea dreaptă. Ne implicăm în viața culturală a țării, și nu facem asta pentru publicitate. Aceste proiecte sînt absolut neprofitabile, alocăm bani din bugetele companiilor și familiilor noastre, dar nu facem acest lucru pentru electorat, dar din chemarea sufletului, pentru țară, pentru oameni”, a punctat Chirtoca.

Leave a Reply