chirtocav

Chirtoca: „Eu susțin partidele de stînga, deoarece ele dezvoltă țara”

Compania DAAC-Hermes investește, în marea majoritate a cazurilor, în Moldova, iar investițiile sale peste hotare sînt realizate exclusiv pentru promovarea produselor fabricate în țara noastră.
Astfel, președintele DAAC-Hermes, consilierul municipal din partea PSRM, Vasile Chirtoca, a comentat pentru Noi.md datele publicate în mass-MEDIA, potrivit cărora compania Viorica-Cosmetic, care face parte din grupului de companii DAAC, este unul dintre cei mai mari investitori moldoveni în România în anii 2019-2020.

„Principiul nostru este să investim, în marea majoritate a cazurilor, în Moldova. Cei care înțeleg cîte ceva în comerț știu că, pentru a vinde produsele pe piețele externe, trebuie să investești mijloace mari în aceste piețe, în depozite, în magazine de marcă, în sistemul de promovare a produselor și publicitate, de aceea investițiile noastre în afara țării au legătură exclusiv cu promovarea produselor fabricate în Republica Moldova”, a menționat Vasile Chirtoca, vorbind despre investițiile companiei DAAC-Hermes.

El a subliniat că la întreprinderile grupului de companii DAAC-Hermes din Moldova activează peste 2000 de persoane, iar în perioada pandemiei companiile nu a redus pe nimeni, dar au creat locuri de muncă suplimentare.

Vasile Chirtoca a recunoscut că, în pofida faptului că este om de afaceri, el susține partidele din țara noastră care fac parte din flancul stîng și și-a explicat poziția.

„Problema constă în faptul că, din anumite motive, practic toate partidele de dreapta din Moldova, spre deosebire de PSRM și PCRM, în loc să dezvolte țara, pledează (unii pe ascuns, alții în mod deschis) pentru lichidarea statului nostru, iar aceasta este o cale spre nicăieri. Copiii și nepoții mei trăiesc în Moldova și eu vreau ca această țară să se dezvolte. Vedeți cît este de simplu?”, a menționat președintele DAAC-Hermes.
Totodată, el a precizat că nu a „trecut” nicăieri în Consiliul Municipal Chișinău, așa cum consideră unii.

„PCRM pur și simplu a renunțat la noi, pentru că noi nu am vrut să rezolvăm problemele stringente ale unor membri al acestuia. În Consiliul Municipal, eu și colegii mei Ghenadie Botnaru și Alexandru Bondarenco aducem beneficii reale Chișinăului – de acest lucru vă puteți convinge studiind inițiativele noastre”, a subliniat consilierul municipal din partea PSRM, Vasile Chirtoca.

Noi.md

Leave a Reply