Chisinau 1

Cum va arăta Chișinăul de mîine

Chișinăul va deveni un oraș din care nu vei dori să pleci și în care mereu vom dori să ne întoarcem.

Despre aceasta a declarat într-un interviu acordat portalului Noi.md consilierul municipal independent, cunoscutul om de afaceri, președintele DAAC Hermes, Vasile Chirtoca, care este al doilea pe lista Partidului Socialiștilor la alegerile pentru Consiliul Municipal Chișinău, după candidatul principal la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Răspunzînd la întrebarea despre cum va arăta Chișinăul de mine, el a menționat că acesta va fi un un oraș cu trotuare din granit pe străzile principale, cu cartiere amenajate și dotate cu grădinițe, terenuri sportive, locuri de odihnă pentru oamenii în etate și multe zone verzi.

”Va fi un oraș care va avea treceri subterane frumoase, numeroase parcări cu plată dotate cu escalatoare la intrare-ieșire, o infrastructură a transportului dezvoltată și piste pentru bicicliști. În orașul nostru vor apărea cartierele reconstruite ale orașului vechi, unde vor veni mulți turiști, vom construi un Palat de gheață al sporturilor, cu un complex acvatic acoperit, complexe sportive cu piscine în toate microraioanele, spitale, școli și grădinițe modern”, a menționat Vasile Chirtoca.
În Chișinău vor fi multe hoteluri, parcurile noastre vor căpăta aspectul îngrijit de odinioară, în locul Teatrului Verde va apărea o sală de vară, acoperită de concerte cu 10,0 mii locuri. Întreprinderile vor oferi multe locuri de muncă bine plătite, cetățenii noștri vor reveni acasă… Eu văd Chișinăul de mîine ca pe un oraș din care nu vei dori să pleci și în care mereu vom dori să ne întoarcem”.

Leave a Reply