Chirtoca_Voievod_17

„VOIEVOD” și-a premiat campionii (Foto, Video)

În sala de forţă a Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Republica Moldova a fost dat startul Cupei Moldovei, conform regulilor Federaţiei Naţionale a Artelor Marţiale „Voievod” startul competiţiilor a fost dat de către mecenatul federaţiei, preşedintele concernului „DAAC Hermes” Vasili Chirtoca, veteran şi maestru în sport, cel care de 20 de ani conduce Federaţia Naţională de Box şi promovează modul sănătos de viaţă.

Ceremonia festivă a continuat cu decernarea sportivilor Federaţiei, care au obţinut rezultate remarcabile pe parcursul anului. Prima distincţie – pentru ajutorul şi susţinerea acordate Federaţiei „Voievod” i-a fost conferită lui Vasili Chirtoca. El a obţinut al cincilea dan onorific. Cerficiatul special i-a fost înmânat de către preşedintele Federaţiei „Voievod” Nicolae Pascaru.

Totodată, zece sportivi din toate regiunile ţării, inclusiv Transnistria, au primit distincţii pentru succesele obţinute în sport şi în dezvoltarea Federaţiei „Voievod”.
Competiţia, a reunit peste o sută de sportiv din toate cluburile, ce fac parte din Federaţia Naţională de Lupte „Voievod”

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Leave a Reply