Chirtoca_Inimile_Chisinaului_41_s

Cinci concerte festive pentru copii și părinții lor au avut loc la Chișinău (FOTO, VIDEO)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, candidatul la postul de primar general al capitalei Vasili Chirtoca, în comun cu activiștii PCRM, au organizat pentru chișinăuieni cinci concerte festive.

„Ziua internațională a copilului, 1 iunie, este o sărbătoare care, deocamdată, nu a fost inclusă în lista sărbătorilor oficiale, însă este marcată cu plăcere de către întregul popor, a menționat Vasili Chirtoca într-un interviu acordat portalului NOI.md. Îmi face o deosebită plăcere să particip la această festivitate. Eu am crescut doi copii, iar acum este timpul să am grijă de nepoți. În afară de aceasta, eu practic niciodată nu vorbesc despre asta, dar Compania DAAC Hermes, pe care o conduc, deja de cîțiva ani patronează, în comun cu soția celui de-al treilea președinte al țării noastre, doamnna Taisia Voronin, două orfelinate din satul Pîrîta și Visoca, precum și Școala-internat nr.3 din Chișinău. Ne face plăcere să le aducem copiilor bucurii. Doar vinerea trecută am organizat pentru copiii de la Gimnaziul-internat nr.3 o excursie la ferma de struți și o plimbare pe cal în satul Bardar. Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, am organizat aceste concerte. Sîntem bucuroși că copiii și părinții lor sînt fericiți și vom organiza astfel de concerte permanent”, a specificat Vasili Chirtoca.

În cadrul concertelor au evoluat colectivele de creație ale copiilor din municipiu, precum și maeștrii estradei naționale Natalia Gordienco și Constantin Moscovici. Pentru copii au fost organizate concursuri și loterii. Astfel, nimeni nu a plecat de la sărbătoare fără cadouri și zîmbet.


Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply